Vleesverwerking in eigen handen

Door zelf ons vlees te versnijden hebben we een perfecte kwaliteitscontrole en kunnen we werken op maat van de klant.

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat?  Op onderstaande foto’s en filmpjes kan u meekijken in onze snijzaal.

Lekker vers Ardeens gebraad

Paardenvlees

Verse kalfslever op dinsdag

Joy burgers

Prei burgers

Opgevuld varkenshaasje

Varkenswangetjes in het weekend

Assortiment varkenskoteletjes

Duo’s

Wil u graag proeven van onze kwaliteit?  Wij staan met een voltallig team voor u klaar.

Slagerij Mingneau

 

Andy & Veroniek

Duivestraat 79

8940 Wervik

056 / 31 12 82

slagerij@mingneau.be

Openingsuren

 

MAANDAG: 7u30 – 13u | 14u – 19u
DINSDAG: 7u30 – 13u | 14u – 19u
WOENSDAG: 7u30 – 13u | 14u – 19u
DONDERDAG: Gesloten
VRIJDAG: 7u30 – 13u | 14u – 19u
ZATERDAG: 7u30 – 13u | 14u – 18.30u
ZONDAG: 7u30 – 12.30u

Elke feestdag open (tenzij op een donderdag)
7u30 – 12.30u