Vleesverwerking in eigen handen
Door zelf ons vlees te versnijden hebben we een perfecte kwaliteitscontrole en kunnen we werken op maat van de klant.
Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Op onderstaande foto’s en filmpjes kan u meekijken in onze snijzaal.
Lekker vers Ardeens gebraad
Paardenvlees
Verse kalfslever op dinsdag
Joy burgers
Prei burgers
Opgevuld varkenshaasje
Varkenswangetjes in het weekend
Assortiment varkenskoteletjes
Duo’s
Wil u graag proeven van onze kwaliteit? Wij staan met een voltallig team voor u klaar.
Slagerij Mingneau
Andy & Veroniek
Geluwestraat 130
8940 Wervik
056 / 31 12 82
BE 0692.605.239
Openingsuren
Maandag: | 7u45 - 13u | 14u - 18u45 |
Dinsdag: | 7u45 - 13u | 14u -18u45 |
Woensdag: | 7u45 - 13u | 14u - 18u45 |
Donderdag: | Gesloten |
Vrijdag: | 7u45 - 13u | 14u - 18u45 |
Zaterdag: | 7u45 - 13u | 14u - 18u30 |
Zondag: | 7u45 - 12u30 |
Elke feestdag open (tenzij op een donderdag)
7u45 - 12.30u