Vleesverwerking in eigen handen

Door zelf ons vlees te versnijden hebben we een perfecte kwaliteitscontrole en kunnen we werken op maat van de klant.

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat?  Op onderstaande foto’s en filmpjes kan u meekijken in onze snijzaal.

Lekker vers Ardeens gebraad

Paardenvlees

Verse kalfslever op dinsdag

Joy burgers

Prei burgers

Opgevuld varkenshaasje

Varkenswangetjes in het weekend

Assortiment varkenskoteletjes

Duo’s

Wil u graag proeven van onze kwaliteit?  Wij staan met een voltallig team voor u klaar.

Slagerij Mingneau

 

Andy & Veroniek

Geluwestraat 130

8940 Wervik

056 / 31 12 82

BE 0692.605.239

Openingsuren

 

Maandag: 7u45 - 13u | 14u - 18u45
Dinsdag: 7u45 - 13u | 14u -18u45
Woensdag: 7u45 - 13u | 14u - 18u45
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 7u45 - 13u | 14u - 18u45
Zaterdag: 7u45 - 13u | 14u - 18u30
Zondag: 7u45 - 12u30

Elke feestdag open (tenzij op een donderdag)
7u45 - 12.30u